Stolbud Włoszczowa S.A. laureatem Orła Polskiej Stolarki

Stolbud Włoszczowa S.A. laureatem Orła Polskiej Stolarki podczas VII Kongresu Stolarki Polskiej w Jachrance.

19 maja, w Hotelu Warszawianka**** w Jachrance odbył się VII Kongres Stolarki Polskiej, którego punktem kulminacyjnym były obchody 20-lecia Związku Polskie Okna i Drzwi. Na kongresie nie mogło zabraknąć naszej firmy- Stolbud Włoszczowa S.A., którą reprezentowali Członkowie Zarządu i przedstawiciele Działu Marketingu. Podczas Kongresu w I bloku tematycznym zostały poruszone najbardziej istotne zagadnienia dla branży budowlanej oraz perspektywy jej rozwoju na przyszłe lata. W panelu dyskusyjnym ekspertów uczestniczył dyrektor Handlowy Stolbud Włoszczowa S.A. – Michał Klimczyk. II blok poświęcony był kwestiom marketingu i efektywnej sprzedaży z wykorzystaniem nowoczesnych technologii i internetu. Podczas wieczornej, Jubileuszowej Gali VII Kongresu Stolarki Polskiej- Stolbud Włoszczowa S.A. otrzymał statuetkę: Orła Polskiej Stolarki- jako największy wyraz uznania zasłużonym dla branży stolarki budowlanej w Polsce.